Paul Green online bestellen

Eén van mijn favoriete merken is Paul Green. Samen met Diesel en Hugo Boss draag ik kleding van dit merk heel erg graag. Dat zijn overhemden, maar ook T-shirts en broeken die ik met veel plezier uit mijn kast met kleding trek. Paul Green is natuurlijk een traditioneel merk, maar sinds kort is het ook gewoon mogelijk om op het internet allerlei mooie Paul Green kleding te kopen. Een contradictie, als je het mij vraagt. Maar wel zo gemakkelijk. Paul Green online bestellen: ik twijfel nog, maar zie de voordelen er van in.

Paul Green online bestellen: waarom twijfelen?

Zoals ik al even vertelde in de inleiding van dit stuk, heb ik veel met Paul Green. Mijn ‘brand loyalty’, de loyaliteit aan het bekende merk, is groot. Paul Green staat voor mij eigenlijk op een voetstuk. En wel omdat Paul Green een traditioneel merk is. Kleding van Paul Green koop je niet op een goedkoop online winkeltje, maar juist in een keurige winkel in het centrum van een stad. Voelt u waarom ik twijfel aan het Paul Green online bestellen?

Over de streep trekken

Diverse vrienden van me proberen me nu over de streep te trekken. Hun argumenten zijn terecht, maar ze vergeten dat het voor mij echt een grote stap is. Het enige dat me tot nu toe over de streep kan trekken, is het feit dat kleding van Paul Green op het internet goedkoper aan te schaffen is. Dat is natuurlijk een groot voordeel, maar ik vind het eigenlijk helemaal niet zo erg om net wat meer centjes op de toonbank te leggen als de beleving goed is. Beleving maak je in een online winkel namelijk niet mee. Achter je computerscherm krijg je wel wat mee over het type webwinkel, maar de beleving die je in een fysieke winkel hebt, is op het internet echt niet na te bootsen.