Ook een corrigerende string is sexy

In mijn blogs op Merkkleding USA heb ik veel over kleding mogen schrijven. Maar vandaag is dan eindelijk de dag aangebroken dat ik mag bloggen over een van de mooiste kledingstukken die der is: vrouwenondergoed. Ik heb eigenlijk best wel een obsessie voor strings en slipjes, omdat ik ze in de meeste gevallen gewoon heel erg sexy vind. Mijn blog van vandaag staat in het teken van de corrigerende string. In tegenstelling tot wat veel vrouwen denken is ook de corrigerende string erg sexy.

Corrigerende string

De corrigerende string is een kledingstuk dat niet iedere vrouw in haar kledingkast heeft hangen. Logisch, want niet alle vrouwen hebben corrigerend ondergoed nodig. En ook de corrigerende string is dan dus niet per se nodig. Toch zijn er in ons land, maar ook in andere landen in de wereld, veel vrouwen te vinden die corrigerend ondergoed kopen. Om uiteenlopende redenen, maar wat in de argumentatie van de meeste vrouwen wel terugkomt is dat zij zich ergens wel een beetje schamen voor hun eigen lichaam.

Verenigde Staten

In Amerika is het helemaal zo dat veel vrouwen corrigerend ondergoed aanschaffen. Dat komt enerzijds omdat er veel vrouwen in de Verenigde Staten te maken hebben met overgewicht en anderzijds omdat er in Amerika nou eenmaal een perfect schoonheidsideaal heerst. Dat wil zeggen dat de vrouw in Amerika een obsessie heeft voor het slanke lijf waar menig topmodel mee rondloopt.

Sexy ondergoed

Maar weer even terug naar de corrigerende string. Want veel vrouwen denken dat zo’n string een stuk minder sexy is dan een normale string. Niets is echter minder waar. Ook de corrigerende string kan heel erg sexy zijn. Het hangt er natuurlijk wel vanaf wat voor string het precies is.