Denim Trends herfst / winter 2016

De tijd gaat door, al is het nu nog zomer, je gaat toch al vooruit denken wat je de komende herfst en winter weer kunt dragen. De nieuwe trends voor deze periode zijn al bekend.

70’s Chic Denim

Dames denim heeft het nieuwe seizoen weer wat moois voor de dames, we gaan terug naar de jaren zeventig, het opvallende gebruik van patchworkprints, uitgevoerd in diverse tonen jeansblauw. Daarbij horen de strakke contouren. Er kunnen met de nieuwe trend veel ontspannen doe het zelf looks worden gemaakt met mooie stoffen die je aan elkaar naait met gerafelde randen. Erg modern zijn de geklede jasjes en spijkerbroeken die er echt bij passen!

Denim in jurkjes en langere jassen

Strakke en onbewerkte denimstijlen, A lijn mini jurken en langere jassen, allemaal erg sjiek. De echte jaren zeventig look komt nu tevoorschijn met bijvoorbeeld de tuinbroek met een wijde pijp. Deze broek wordt dan gedragen over een aaibare coltrui, dan heb je een echte winterse en jaren zeventig uitstraling. Wil je dat retrogevoel versterken? Dit kan met silhouetten met een hoge taille en een opvallende kraag. Op naar de winter!